Sremska Mitrovica

Preokret u istrazi: Žena pomagala u ubistvu navodnog ljubavnika sjekirom

Objavljeno: 17.11.2018. u 21:04

Pripadnici MUP-a u Sremskoj Mitrovici uhapsili su D. M. (30) sa područja Sremske Mitrovice zbog sumnje da je izvršio krivično djelo teško ubistvo i S. J. (39) sa područja Sremske Mitrovice, zbog sumnje da je izvršila krivično djelo teško ubistvo u pomaganju

Istraga je pokazala da se nije radilo ni o kakvom ljubavniku, nego o smišljenom zločinu

Takva kvalifikacija izrečena je zbog sumnje da je D. M. danas oko devet sati, u porodičnoj kući S. J. sjekirom više puta udario pedesetdvogodišnjeg muškarca, nakon čega ga je S. J. vezala, a D. M. sjekirom lišio života, saopštio je MUP.

Osumnjičenima D. M. i S. J. određeno je zadržavanje do 48 sati, nakon čega će, uz krivičnu prijavu biti dovedeni na saslušanje u Više javno tužilaštvo u Sremskoj Mitrovici, piše "Blic".

Ranije danas, kako je "Blic" pisao, D.M. je ispričao da je ubio za sada neidentifikovanog muškarca, jer ga je, kako je tvrdio, zatekao u krevetu sa svojom nevjenčanom suprugom S.J.

 

Izvor:   Blic

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Vezani članci

Iz kategorije