open-navfaktor-logo
search
Plavi desetkovani
Problemi sa koronavirusom: Amar Osim odredio putnike za Izrael
Fudbaleri Željezničara obavili su jutarnji trening na stadiona Grbavica, a potom su otputovali na Sarajevski aerodrom odakle će u 14 sati odletjeti u Izrael gdje će u četvrtak igrati meč 1. pretkola Evropske lige protiv Maccabi Haife.
25.08.2020. u 12:09
get url
text

VEZANI TEKST - Plavi desetkovani u Izraelu: Šest fudbalera Želje pozitivno na COVID-19

Sinoć je potvrđeno da je šest igrača Želje pozitivno na COVID-19 (Irfan Fejzić, Frane Ikić, Damir Sadiković, Mustafa Mujezinović, Ermin Zec i Samir Bekrić), pa je trener Amar Osim imao dodatnih problema prilikom određivanja putnika za Izrael.

Spisak fudbalera na koje će Osim računati protiv Maccabija: Filip Erić, Vedad Muftić, Siniša Stevanović, Aleksandar Kosorić, Luka Miletić, Eldar Šehić, Ivan Milićević, Ante Blažević, Haris Hajdarević, Mehmed Alispahić, Omar Beća, Nermin Jamak, Mladen Veselinović, Semir Štilić, Luka Juričić, Ivan Lendrić, Sedad Subašić, Hamza Gasal, Anel Hajrić i Edin Mujić.

- Dolazak u hotel planiran je u večernjim satima, a ekipa će u srijedu obaviti zvanični trening na stadionu Sammy Ofer od 19 sati. Utakmica između Maccabi Haife i Željezničara igra se u četvrtak s početkom od 19 sati uz direktan prenos na kanalima Moja TV i MojaWebTV - saopćeno je iz FK Željezničar.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.