open-navfaktor-logo
search
Sve po starom
Prognoza vremena do četvrtka: KIŠA!
Sutra će u Bosni i Hercegovini biti pretežno oblačno vrijeme
02.06.2019. u 14:54
get url
text

Sutra će u Bosni i Hercegovini biti pretežno oblačno vrijeme. Nešto manje oblačnosti očekuje se na jugu. U jutarnjim satima slaba kiša se očekuje u istočnim i sjeverozapadnim područjima. Od poslijepodnevnih sati, nove padavine sa istoka postupno će se tokom dana širiti prema zapadu zemlje. Ponegdje uz kišu i pljuskove moguća je i grmljavina. Vjetar slab sjevernog i sjeverozapadnog smjera.

Jutarnja temperatura zraka većinom između 8 i 14, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 18 i 24 stepeni. U Sarajevu će biti pretežno oblačno vrijeme. Tokom dana, s kišom i pljuskovima. Jutarnja temperatura oko 10, a najviša dnevna oko 19 stepeni, saopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH.

U utorak u Bosni i Hercegovini umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Od sredine dana prema večernjim satima u većem dijelu zemlje sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. Vjetar slab zapadnog i sjeverozapadnog smjera. Jutarnja temperatura zraka većinom između 9 i 15, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 19 i 25 stepeni.

U srijedu u Bosni i Hercegovini pretežno oblačno i nestabilno vrijeme s kišom, pljuskovima i grmljavinom. Vjetar slab zapadnog i jugozapadnog smjera. Jutarnja temperatura zraka većinom između 10 i 16, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 19 i 25 stepeni.

U našoj zemlji u četvrtak malo do umjereno oblačno i nešto sunčanije na jugu. Tokom dana, samo ponegdje na istoku može pasti i malo kiše. Jutarnja temperatura zraka većinom između 10 i 16, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 21 i 26, na jugu i sjeveru do 28 stepeni.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.