open-navfaktor-logo
search
Banja Luka
Protestni skup: Pristalice Vukote Govedarice protive se saradnji SDS-a i SNSD-a
Okupljena masa, koja je protiv saradnje sa SNSD-om, pojedine članove Glavnog odbora dočekuje aplauzom dok one koji su se već izjasnili da bi sarađivali sa SNSD-om, kao što je Milovan Cicko Bjelica, dočekuju zvižducima
28.10.2018. u 12:34
get url
text
Pristalice Vukote Govedarice se okupile u Banjoj Luci

Blizu 100 članova SDS-a okupilo se ispred sjedišta stranke u Banjoj Luci gdje se očekuje sjednica Glavnog odbora na kojoj bi se, između ostalog, trebalo odlučiti o eventualnoj saradnji sa SNSD-om.

Okupljena masa, koja je protiv saradnje sa SNSD-om, pojedine članove Glavnog odbora dočekuje aplauzom dok one koji su se već izjasnili da bi sarađivali sa SNSD-om, kao što je Milovan Cicko Bjelica, dočekuju zvižducima, prenosi RTVBN.

Okupljeni članovi nose i transparente na kojima, između ostalih i piše "Ko to prodaje vjeru za večeru", "Obrene, sram te bilo", "Vukota, ne daj nam SDS" i tako dalje.

Nekoliko istaknutih članova SDS-a zalaže se za saradnju i koaliciju sa SNSD-om, a u tome se naročito ističu Milovan Cicko Bjelica, Mićo Mičić i Obren Petrović. Mnogi predviđaju da bi ova situacija mogla rezultirati svojevrsnim raskolom unutar SDS-a.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.