open-navfaktor-logo
search
Veznjak Dinama
Reprezentativac BiH prvi put progovorio o nesuglasicama s Nenadom Bjelicom
Trener ima pravo na svoja razmišljanja, on vodi ekipu i ja sigurno nisam taj koji će mu proturječiti u bilo čemu, rekao je Gojak
19.10.2019. u 09:04
get url
text

Zagrebački Dinamo u petak navečer je s 4:2 trijumfovao u gostima kod Gorice i tako se vratio na lidersku poziciju 1. HNL, a asistent za prvi pogodak bio je bh. reprezentativac Amer Gojak.

Upravo je Gojak zajedno sa zemljakom Izetom Hajrovićem bio dvije utakmice "na ledu" kod Nenada Bjelice nakon poraza od Varaždina. Tada je trener zagrebačkog kluba rekao da više nema mjesta za kiks i opuštanje, te da neće dopustiti loš pristup.

Jesu li dvije utakmice "odmora" bile kazna za loš nastup protiv Varaždina zna samo samo svlačionica Modrih.

- Bili ste i sami u Varaždinu pa mi vi recite je li moje zalaganje na toj utakmici bilo loše? Naravno, trener ima pravo na svoja razmišljanja, on vodi ekipu i ja sigurno nisam taj koji će mu proturječiti u bilo čemu - rekao je Gojak za Sportske novosti, te dodao:

- Moje je da igram i poštujem njegove odluke, slagao se ja s njima ili ne. Uostalom, Nenad Bjelica je puno toga dobroga donio i Dinamu i meni. Sjećam se njegovih riječi nakon Rosenborga o meni i vječno ću mu biti zahvalan.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.