open-navfaktor-logo
search
Dva su kandidata
Roma traži nasljednika: Fonseca zbog svađe sa Džekom odlazi na kraju sezone?
Iako su italijanski mediji prije dva dana prenijeli informaciju da je Roma potpisala predugovor s Massimilianom Allegrijem, prema kojem bi na kraju sezone trebao naslijediti Paula Fonsecu, na Olimpicu očito razmišljaju i o drugim trenerima.
30.01.2021. u 13:32
get url
text

VEZANI TEKST - Roma Fonseci "najavila" kraj saradnje: Allegri potpisao predugovor?

Mediji na Apeninima tako prenose da je Romin direktor Tiago Pinto ragovarao sa zastupnikom Maurizija Sarrija, prenosi Il Messaggero.

Portal Football-Italia navodi kako je Vučica u potrazi za novim trenerom koji će od ljeta naslijediti Portugalca, pod čijim vođstvom Roma ne briljira na terenu, ali ni van njega, aludirajući na posljednje nesuglasice sa Edinom Džekom, zbog kojih Zmaj već nekoliko dana ne trenira sa ostatkom tima.

Očito da rukovodstvo Rome baš i nije tako olako prihvatilo odluku Fonsece da Dijamanta odstrani iz tima, a potraga za novi trenerom otkriva da u redovima Vučice smatraju da i dobar dio odgovornosti snosi i portugalski stručnjak.

Izgleda kako su dvojica bivših trenera Juventusa jedini spremni preuzeti klubu Rome s početkom sezone negoli odmah, pa u timu sa Olimpica navodno razmatraju sve moguće opcije.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.