open-navfaktor-logo
search
Nove optužbe
Ronaldo u problemima: Još tri žene optužuju ga za silovanje
Jedna od žena koje su se javile rekla je kako ju je Ronaldo navodno silovao nakon jedne zabave, druga se žalila i na povrede
08.10.2018. u 18:48
get url
text
Cristiano Ronaldo

Cristino Ronaldo u sve je većim problemima. Nakon novog otvaranja istrage povodom optužbi Amerikanke Kathryn Mayorge da ju je Portugalac navodno silovao 2009. godine u Las Vegasu, njenom advokatu Leslieju Stovallu navodno su se javile još tri žene koje tvrde isto to.

- Prije nekoliko dana sam dobio poziv od jedne žene koja tvrdi da ju je Ronaldo silovao. Sada pratim cijelu situaciju kako bih mogao potvrditi njezine navode - otkrio je Stovall, a prenio Daily Mail.

Jedna od žena koje su se javile rekla je kako ju je Ronaldo navodno silovao nakon jedne zabave, druga se žalila i na povrede, a treća tvrdi kako je morala potpisati ugovor o šutnji za novac.

- Teško je otkriti identitete tih žena, ali sam sve prijavio policiji - naglasio je Stovall.

Ovo nije prvi put da je Ronaldo dovodi u vezu sa silovanjem. Osim Mayorge, koja se javila, njega je 2005. i jedna djevojka iz Francuske optužila za silovanje u Londonu. Ronaldo je tada imao 20 godina, a sud je odbacio slučaj jer nije bilo konkretnih dokaza.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.