Događaj će biti održan u srijedu, 29. decembra, u dvorani na Bijelom brijegu u Mostaru s početkom u 17 sati, saopćeno je iz kluba.

Iz Zrinjskog ističu kako će se brojni reprezentativci, igrači evropskih velikana, buduće zvijezde kao i oni koji su godinama branili boje ovoga kluba prvi put zajedno predstaviti mostarskoj publici u igri protiv nove generacije.

All-Star ekipa bit će predvođena Igorom i Ivanom Karačićem, Marinom Marićem, Filipom Vistoropom, Marinom Šegom, Fahrudinom Melićem, te brojnim drugim aktivnim, ali i penzionisanim igračima.

- Očekuje nas jedan veliki spektakl. Bit će zanimljivo u dvorani na Bijelom brijegu vidjeti ekipu koja bi po svom renomeu trenutno mogla igrati Ligu prvaka. Okupili smo jednu sjajnu ekipu iz brojnih generacija i već sada među njima vlada odlična atmosfera. S nestrpljenjem očekuju ovaj susret i zajedničko druženje s mostarskom publikom - najavili su organizatori.

Ulaznice za ovaj susret mogu se kupiti po cijeni od pet KM čime se daje podrška radu kluba koji od sljedeće sezone planira povratak u premijerligaško društvo, poručeno je iz kluba.