open-navfaktor-logo
search
Revanš Kupa BiH
Sarajevo otputovalo u Ljubuški, jedan fudbaler priključit će se ekipi naknadno
Prva utakmica na Olimpijskom stadionu "Asim Ferhatović Hase" završena je pobjedom bordo tima rezultatom 3:0
13.05.2019. u 13:23
get url
text

Ekipa FK Sarajevo jutros je iz Trening centra Butmir otputovala za Ljubuški, gdje će se pripremati za revanš-utakmicu finala Kupa Bosne i Hercegovine protiv ekipe NK Široki Brijeg.

Prva utakmica na Olimpijskom stadionu "Asim Ferhatović Hase" završena je pobjedom bordo tima rezultatom 3:0, a strijelci su bili Rahmanović, Kapić i Mujakić.

U Ljubuški su otputovaliKovačević, Dizdarević, Hebibović, Šabanović, Halilović, Bekić, Šofranac, Mujakić, Lazić, Dupovac, Kurdić, Kapić, Mustafić, Rahmanović, Tatar, Resić, Cruz, Šišić, Velkoski, Handžić i Ahmetović, a ekipi će se naknadno priključiti i Ljuban Crepulja.

- Krenuli smo dva dana ranije što svakako pokazuje koliko ozbiljno pristupamo utakmici bez obzira na prednost koju imamo. Ekipu Širokog Brijega znamo vrlo dobro, kao i oni nas, nema tu nekih posebnih tajni. Želimo odigrati jednu pametnu utakmicu, a ako je moguće i da pobijedimo, ali u svakom slučaju bit ćemo zadovoljni sa svakim rezultatom koji će nam donijeti trofej - rekao je Denis Ćosić, pomoćni trener FK Sarajevo.

Utakmica NK Široki Brijeg – FK Sarajevo igra se u srijedu u 17 sati na stadionu Pecara uz direktan prijenos na kanalu Arena Sport.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.