Zaslužena pobjeda

Selma Bijedić autorica Naj fotke 25. Sarajevo Film Festivala

Objavljeno: 27.08.2019. u 16:15

Svi koji su sudjelovali u nagradnoj igri mogli su fotografisati sve ono što za njih predstavlja jedinstvenu festivalsku atmosferu

FOTO: Instagram

Sarajevo Film Festival i Raiffeisen banka su tokom 25. jubilarnog festivalskog izdanja za sve posjetioce i ove godine pripremili kreativnu i vrijednu nagradnu igru "Naj fotka".

Autorica najbolje fotografije je Selma Bijedić, odnosno @selma_bijedic na Instagramu, koja je osvojila vrijednu nagradu - Smart Watch.

Svi koji su sudjelovali u nagradnoj igri mogli su fotografisati sve ono što za njih predstavlja jedinstvenu festivalsku atmosferu, bilo da je riječ o svečanom trenutku s Red Carpeta, iz Ljetnog kina Raiffeisen, jedinstveni trenutak atmosfere s neke druge festivalske lokacije, njihov doživljaj Sarajevo Film Festivala ili jednostavno festivalski trenutak koji žele sačuvati od zaborava.

Fotografije koje su bile u užem izboru za nagradu objavljene se u posljednjem festivalskom Biltenu.

Izvor:   Faktor

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Vezani članci

Iz kategorije