open-navfaktor-logo
search
Koronavirus
Situacija na graničnim prijelazima
Iz Granične policije BiH podsjećaju da je, sukladno odluci Vijeća ministara BiH, zabranjen ulazak stranim državljanima u BiH, a državljanima BiH koji dolaze iz inozemstva, prilikom prelaska državne granice, sanitarni inspektori izdaje rješenje o samoizolaciji u trajanju od 14 dana.
21.03.2020. u 20:57
get url
text
Foto: Ilustracija
Foto: Ilustracija

Republika Srbija i Crna Gora uvele su potpunu blokadu prijelaza za putnički promet. Također, prilikom izlaska iz BiH, prema raspoloživim saznanjima, Republika Srbija ne dopušta ni svojim državljanima ulazak u Republiku Srbiju.

Granični prijelaz za robni promet prema Crnoj Gori otvoren je na MGP Klobuk, dok su za robni promet prema Srbiji otvoreni MGP Vardište, MGP Karakaj i MGP Rača.

Granica s Republikom Hrvatskom otvorena je samo za tranzitiranje državljana BiH i za robni promet na graničnim prijelazima MGP Šamac, MGP Gradiška i MGP Bijača.

Situacija se mijenja iz sata u sat te ovim putem molimo javnost da prati isključivo relevantne informacije nadležnih tijela kako bi bili pravovaljano informirani, priopćeno je iz Granične policije BiH.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.