- Postoji u druga strana kada žena kako se ponaša i radi, izaziva u muškarcu da se ponaša kako ne treba. Ne mora uvijek da bude tako kako ste naveli primjer. Postoji i druga strana - kazala je voditeljica TVCG.

Gošća Biljana Zeković, koordinatorica organizacije SOS, je pokušala prekinuti kazavši kako "postoji samo jedna strana", ali je voditeljica nastavila: "Žena, kada je trenutak da nešto izbjegne ili ne kaže da ne bi isprovocirala suprotnu stranu, treba da prekine. Ali, ima žena koje ne prekidaju. To sam samo htjela".

Javnost u Crnoj Gori je u totalnoj nevjerici nakon ovih izjava na Javnom servisu.

Zastupnica Socijaldemokratske partije (SDP) Draginja Vuksanović Stanković kazala je kako je ovo skandalozna konstatacija novinarke.

- Žena nikada ne izaziva. Za nasilje nema opravdanja i to je jedini ispravni odgovor. Žene, pričajte najglasnije što možete, vaš glas treba i mora da se čuje. U ovome smo sve zajedno - napisala je na Twitteru.

Generalni direktor RTCG Boris Raonić komentirao u jednom od tvitova zamolivši javnost da pošalju prijavu kako bi mogli pokrenuti proceduru.

- Ovo je šokantno - naveo je.