open-navfaktor-logo
search
Faktor u Podgorici
"Sokoli" pozivaju navijače na stadion: "Za nas je bolje da Džeko ne igra"
Crnogorski dnevni listovi svoje stranice posvetili su, kako ga nazivaju, regionalnom derbiju u Ligi nacija u kojem se u Podgorici sastaju Crna Gora i Bosna i Hercegovina.
11.06.2022. u 10:00
get url
text

- U odsustvu Stefana Savića i Stevana Jovetića, Adam Marušić je prva zvijezda crnogorske reprezentacije - piše list Vijesti u tekstu pod naslovom "Marušić tjera Zmajeve".

Marušić, pišu Vijesti, protiv Zmajeva igra 49. meč za selekciju Crne Gore.

List Pobjeda podsjeća da Crna Gora na startu Lige nacija, kada je savladala Rumuniju 2:0 nije imala pretjeranu podršku s tribina. Svega 4.000 navijača pratilo je meč.

Pobjeda prenosi jučerašnju Marušićevu izjavu, a u kojoj poziva navijače na stadion. Također, defanzivac Lazija poručuje da je za Crnu Goru bolje da kapiten Zmajeva Edin Džeko ne igra.

VEZANI TEKST - Zmajevi će u Podgorici imati veliku podršku s tribina
 

- Radi se o jednom od najboljih evropskih napadača i ne bih trošio riječi o njemu. Za nas je bolje da ne igra, ali i ako bude igrao - imamo defanzivce koji mogu da ga zaustave - poruka je Marušića.

Sportski prilog lista Dan donosi naslov "Punim gasom do pobjede".

- Nema sumnje da je pred crvenima težak ispit, ali su spremni da pruže maksimum. Jasno je da je meč značajan, posebno nakon informacije koja je stigla iz UEFA-e, a to je da će pobjednik grupe igrati u baražu za Evropsko prvenstvo - piše Dan.

Crnogorski mediji prenose i jučerašnju izjavu selektora BiH Ivayla Peteva koji je kazao da zna snagu Crne Gore.

Podsjećaju i da je ovo treći međusobni duel Crne Gore i BiH, a prvi koji se igra za bodove. Dva prethdona odigrana u Zenici i Sarajevu bila su prijateljskog karaktera, a završila su identičnim rezultatom 0:0.

Duel Crna Gora - BiH igra se od 20.45 sati.

Faktoru je potvrđeno da su navijači BiH od Fudbalskog saveza BiH kupili svih 750 ulaznica, koje su im bile dostupne.

Cijene karata za ovaj meč kreću se od dva do maksimalno osam eura.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.