Košarkaški turnir

Sparsi i Krka uodlučuju o pobjedniku drugog Memorijala "Sabit Hadžić"

Objavljeno: 21.09.2019. u 13:29

Sparsi, koji su ujedno i organizator turnira, u finale su se plasirali uvjerljivom pobjedom na Lovćenom rezultatom 93:56, dok je Krka bila bolja od Širokog sa 86:75

FOTO: FAKTOR/ARHIV

Drugi po redu Memorijalni turnir "Sabit Hadžić" završava se danas finalnom utakmicom između domaćih Sparsa i slovenske Krke, dok će se za treće mjesto na memorijalu posvećenom košrkaškoj legendi naše zemlje susreti Široki i Lovćen.

Susret za treće mjesto između aktuelnih prvaka Bosne i Hercegovine i crnogorskog tima igra se sa početkom u 14.30 sati u dvorani Novo Sarajevo, dok je finale na rasporedu od 17 sati. Obje utakmice možete pratiti u direktnom TV prijenosu na BHT1.

Na kraju vrijedi spomenuti da su se Sparsi, koji su ujedno i organizator turnira, u finale plasirali uvjerljivom pobjedom na Lovćenom rezultatom 93:56, dok je Krka bila bolja od Širokog sa 86:75.

Izvor:   Faktor

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Vezani članci

Iz kategorije