open-navfaktor-logo
search
Zadar
Svećenik osumnjičen da je istukao časnu sestru pušten na slobodu, pa tukao drugu ženu?!
Nekoliko dana nakon što je izašao iz zatvora u koji je poslan zbog fizičkog napada na časnu sestru, svećenik Domagoj Kelava iz Sukošana kod Zadra istukao je drugu ženu, neslužbeno saznaje Index. Navodno se radi o ženi koja je svjedočila prvom napadu.
18.05.2022. u 10:48
get url
text

Žena je završila u bolnici. Napad se dogodio 17. maja oko 00.10 sati.

- Nakon što je jučer, 17. maja 2022. godine zadarska policija zaprimila saznanja o narušavanju javnog reda i mira u Sukošanu, tokom dana provedeno je kriminalističko istraživanje nad osumnjičenim 43–godišnjakom.

Sumnjiči se da je jučer, oko 00.10 sati u Sukošanu u Ulici Hrvatskih branitelja prvo verbalno napao, a potom i fizički nasrnuo na 43-godišnjakinju, piše Index.

U Općoj bolnici Zadar oštećenoj je pružena ljekarska pomoć te je utvrđeno kako je lakše povrijeđena.

Zbog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, izazvanog naročito drskim i nepristojnim ponašanjem, osumnjičenik će danas uz Optužni prijedlog biti prepraćen na Prekršajni odjel Općinskog suda u Zadru - piše policija o slučaju.

VEZANI TEKST - Svećenik u pritvoru, osumnjičen da je pijan psovao i udario časnu sestru, ona sve negira

Svećenik Domagoj Kelava na slobodu je pušten prije deset dana. Prije jučerašnjeg napada fizički je nasrnuo na časnu sestru.

Optužnim prijedlogom policija župnika tereti da je u Sukošanu, ispred župnog ureda, u vidno alkoholiziranom stanju najprije glasno vičući verbalno napao 70-godišnju časnu sestru D. A. psujući je riječima: "Jeb** ti mater!", da bi je potom udario zatvorenom šakom po licu, uslijed čega je časna pala na tlo.

Nakon toga se udaljio u župni ured, a časna sestra je zbog udarca i pada na tlo zadobila vidljive ozljede lica i ogrebotine na laktu lijeve ruke.

Ona je za pojedine hrvatske medije negirala da ju je svećenik napao i tvrdila da je "sama pala". 

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.