U dvostrukim dobicima učestvuju svi listići na kojima je ostavaren dobitak od pet i deset brojeva odigranih u periodu od 21. 5. 2022. (subota) - 27. 5. 2022. (petak) do 18:00h.

U prošlom kolu ostvaren dobitak od 50.000 KM u igri "Četvorka"

Da je TV Tombola Bingo najpopularnija igra na ovim prostorima pokazalo je i prošlo kolo ove igre kada je sretni dobitnik iz Tuzle u igri "Četvorka" pogodio dobitnu kombinaciju brojeva i osvojio maksimalni novčani dobitak u ovoj igri koji je iznosio 50.000 KM. Također, mnogi igrači u prošlom kolu osvojili su i brojne novčane dobitke u ostalim igrama koje nudi TV Tombola Bingo, te su ukupno osvojili više od 120.000 KM.  

Iz Lutrije Bosne i Hercegovine pozvali su igrače da prevashodno igraju zbog zabave, te da iskoriste priliku i udvostruče svoju sreću ali i dobitke u narednom 21. kolu ove igre. Dodali su i to da se Bingo listići mogu pronaći na svim uplatno-prodajnim mjestima Lutrije BiH, kioscima Duhanprometa i iNovina, te na benzinskim pumpama Energopetrola i Holdine ali i kod ostalih zastupnika na kojima je istaknuta prodaja listića. 

Napominju i to da se uplata može izvršiti i putem eNovčanika Lutrije BiH, a ukoliko niste registrovani, registraciju možete izvršiti OVDJE!

Za sva dodatna pitanja u vezi igara na sreću Lutrije BiH, igrači mogu pozvati INFO liniju Lutrije BiH - podrška igračima na brojeve telefona +387 33 257 200; +38733 257 201 ili poslati upit na e-mail: [email protected]