Kamerunski MMA borac Francis Ngannou trebao bi sarađivati s nekadašnjim svjetskim prvakom u boksu Mikeom Tysonom u eventualnom "crossover" meču protiv Tysona Furyja.

Nekadašnji prvak u teškoj kategoriji na svom Twitteru podijelio video u kojem Kameruncu dijeli savjete kako da bude još opasniji. Ako je to uopće moguće s obzirom na to kakvu moć "Predator" ima u svojim šakama, što je demonstrirao i u jednom video snimku.

Udarajući mehaničku "boksačku krušku" na PFL-ovom polufinalnom turniru koji se prošlog vikenda održao u Las Vegasu, Kamerunac je udario nešto više od 800 bodova.

- Moj mlađi brat Francis Ngnanou u svojim rukama ima ozbiljnu snagu. Ko misli da može udariti jače od nekrunisanog krunjenog prvaka? - napisao je bivši svjetski prvak u prilogu snimka kojeg je objavio na Twitteru.

Zanimljivo da je bosanskohercegovački MMA borac Erko Jun, gostujući u jednoj emisiji svojim udarcem otkinuo "krušku", dok je u jednom od narednih pokušaja "bosanski šamar" nadmašio udarac Kamerunca prema broju bodova.

 

B*tchslap AKA Samarcina

Posted by Erko Jun on Friday, September 20, 2019