open-navfaktor-logo
search
Pokrenuta potraga
U Sarajevu nestao štićenik Gerontološkog centra u Nedžarićima
MUP Kantona Sarajevo raspisao je potragu za 60-godišnjim Sadom Poparom, štićenikom Gerontološkog centra u Nedžarićima, čiji nestanak im je prijavljen prije nekoliko dana.
18.04.2022. u 12:15
get url
text

Kako je navedeno na zvaničnoj internet stranici sarajevskog MUP-a, nestanak im je 13. aprila prijavila šefica socijalne službe Gerontološkog centra. Ona je u prijavi navela da se Sado Popara dva dana ranije, odnosno 11. aprila, oko 8.35 sa adrese Centra koji se nalazi u Aleji Bosne Srebrne na broju 7 udaljio u nepoznatom pravcu.

Nestali muškarac visok je oko 175 centimetara, ima svijetlozelene oči, mršavije je tjelesne građe. Ima sijedu kraću kosu sa visokim zaliscima, a u trenutku nestanka na sebi je imao crnu bomber-jaknu, dok nije poznato šta je od drugih odjevnih predmeta imao na sebi.

- U slučaju pronalaska osobe ili bilo kakvih korisnih informacija o njegovom kretanju ili boravku potrebno je obavijestiti PS Novi Grad Sarajevo na brojeve telefona: 033 474 000, 033 451 211, Operativni centar MUP-a KS na broj 122 ili najbližu policijsku stanicu - naveli su iz MUP-a KS.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.