Četvrtak, 30.03.2023.

U Travniku otvorena nova prodavnica Konzum Tron

Konzum je danas otvorio novu prodavnicu Konzum Tron u Travniku na adresi Donje Putićevo bb. Prodavnica se prostire na gotovo 600 kvadratnih metara i nudi bogat asortiman prehrambenih i neprehrambenih proizvoda za svakodnevne potrebe domaćinstva.

Ponuda obuhvata dnevno svježe i kvalitetno voće i povrće, svježe meso, pekarske i delikatesne proizvoda te osnovne životne namirnice, piće i slatkiše uz značajnu zastupljenost domaćih proizvoda, kao i veliki izbor proizvoda za čišćenje, njegu i higijenu. Dodatnu specifičnost asortimana čine proizvodi Konzumovih trgovačkih marki sa najboljim omjerom cijene i kvaliteta.

U novoj prodavnici Konzum Tron zaposleno je 15 zaposlenika.

- Konzum Tron je četvrta prodavnica koju smo otvorili u ovoj godini. Uporedo sa otvaranjem novih prodavnica, renovirali smo i ponovo otvorili za kupce tri postojeća prodajna objekta. Sretan sam jer smo uprkos neizvjesnim okolnostima nastalim zbog pandemije, ipak uspjeli pripremiti i realizovati veći dio plana širenja naše maloprodajne mreže. Danas smo neposredno prije samog otvorenja Konzuma Tron uz poštivanje epidemioloških mjera ugostili naše partnere dobavljače i zajedno sa njima obišli prodavnicu, a potom dobrodošlicu poželjeli našim kupcima. Vjerujemo da su kupci zadovoljni i da će Konzum Tron biti njihovo novo mjesto ugodne i što je još važnije povoljne kupovine, koje će sa zadovoljstvom redovno posjećivati – izjavio je Stipan Škoro, direktor Sektora maloprodaje Konzuma.

Povodom otvorenja Konzuma Tron najsretniji kupci su nagrađeni vrijednim poklonima na kolu sreće, a svaki 50. kupac dobio je cijelu kupovinu besplatno. Značajne uštede kupci su ostvarili uz posebnu akcijsku ponudu kreiranu povodom otvorenja.

Već naredne sedmice Konzum otvara novu prodavnicu u naselju Brnjaci nadomak Kiseljaka, a uskoro i još jedan prodajni objekat u Livnu.

Faktor pratite putem aplikacija za Android i iOS.
Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter.
Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected].
Vezani tekstovi
Više iz kategorije
Najnovije Najčitanije Na vrh