Nakon ubistva policajaca

Uprava policije MUP-a KS izrazila zahvalnost na izrazima sućuti i podrške

Objavljeno: 30.10.2018. u 14:42

Adis Šehović i Davor Vujinović ubijeni su u petak u ranim jutarnjim satima u sarajevskom naselju Alipašino Polje

Uprava policije Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) Kantona Sarajevo, na čelu s policijskim komesarom Mevludinom Halilovićem, zahvalila se građanima, predstavnicima diplomatskih misija, domaćih i međunarodnih organizacija i institucija, nevladinim organizacijama i udruženjima, domaćim i inostranim medijima, na upućenim izrazima sućuti i podrške povodom tragične pogibije dvojice policijskih službenika, Adisa Šehovića i Davora Vujinovića, koji su stradali vršeći svoje redovne poslove i zadatke na očuvanju reda i mira na području Kantona Sarajevo. 

- Još jednom naglašavamo odlučnost Uprave policije MUP-a KS na daljnjem predanom i profesionalnom radu i obavljanju svih postavljenih zadataka, u cilju osiguranja lične i imovinske sigurnosti svih stanovnika i posjetitelja Kantona Sarajevo, kao što je to i do sada bio slučaj, saopćeno je iz Uprave policije MUP-a KS.

Podsjećamo, Adis Šehović i Davor Vujinović ubijeni su u petak u ranim jutarnjim satima u sarajevskom naselju Alipašino Polje. Na njih su pucale osobe koje su pokušavale otuđiti Volkswagen Golf VI hrvatskih registarskih oznaka. 

Izvor:   Faktor

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Vezani članci

Iz kategorije