open-navfaktor-logo
search
Liga nacija
Veliki peh za Crnogorce pred gostovanje Zmajevima: Nakon Savića otpao i ubojiti golgeter
Fudbalska reprezentacija Crne Gore bit će znatno oslabljena u duelu protiv Bosne i Hercegovine 23. septembra na Bilinom polju.
20.09.2022. u 16:03
get url
text

Nakon što je sinoć "otpala" prva zvijezda tima Stefan Savić, danas iz Podgorice stiže još loših vijesti za protivnike Zmajeva.

U sastavu neće biti Nikole Krstovića, koji je otpao zbog povrede zadnje lože.

VEZANI TEKST - Crna Gora na Zmajeve bez najveće zvijezde, Radulović najavljuje da ide "na sve ili ništa"

- Krstović je bio u ozbiljnim planovima selektora Radulovića da počne meč odluke u Zenici, nakon odlične golgeterske forme u dosadašnjem dijelu sezone u dresu Dunajske strede (šest golova u prvenstvu, tri u Kupu i pet u evropskim mečevima), kao i utiska koji je u duelu sa BiH u Podgorici, a posebno u Rumuniji u pobjedi 3:0, igrajući kao krilna podrška Stefanu Mugoši.

Prije Krstovića, iz kombinacija je otpao Stefan Savić, lider odbrane i svlačionice, koji nije uspio da se oporavi od povrede mišića, koju je zaradio u Atletiku prije više od mjesec - pišu Vijesti.

Crna Gora u duel sa BiH ulazi sa bodom zaostatka u odnosu na domaćina. Zmajevi bi eventualnom pobjedom osigurali prvo mjesto u grupi i plasman u Ligu nacija A. Automatski bi izborili i baraž za EURO 2024.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.