Humanitarne akcije

Veljača: Kolinda me razočarala kao žena

Objavljeno: 15.06.2019. u 08:26

Premijer Plenković je došao, kao i dio ministara, ali ne i Kolinda

Jelena Veljača

FOTO: Josip Regovic/PIXSELL

U Zagrebu je sinoć održana humanitarna večera s ciljem prikupljanja novca za žrtve nasilja.

Na večeri inicijative koju je pokrenula glumica Jelena Veljača su se prikupljale donacije putem aukcije umjetničkih djela, a učestvovale su osobe iz javnog, kulturnog i političkog života, među kojima i premijer Hrvatske Andrej Plenković.

Novac je prikupljan i pozivima građana, kojima su se javljale osobe iz javnog i političkog života. No, iako su se pojavili Plenković i dio ministara, predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović na donatorskoj večeri nije bilo.

Veljača je za RTL to prokomentarisala.

-Razočarana sam kao žena što Kolinda Grabar-Kitarović nije s nama. Nadala sam se da će kao žena odlučiti pružiti nam podršku. Jer ima imidž u svijetu i nasilje je žensko pitanje pa bi nam njena podrška jako pomogla. Pozvali smo je, razlog zašto nije došla nismo dobili, ali valjda nije smatrala da je ovo dovoljno važno u njenom rasporedu - kazala je.

Veljača je rekla kako je inače akcijom izuzetno zadovoljna.

Izvor:   RTL

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Vezani članci

Iz kategorije