open-navfaktor-logo
search
U toku krim-obrada
Više osoba privedeno nakon ubistva Slaviše Ćuluma u Banjoj Luci
Inspektori Uprave za organizovani i teški kriminalitet MUP-a Republike Srpske priveli su više osoba zbog današnjeg teškog ubistva Slaviše Ćuluma u banjalučkom naselju Dragočaj i nad njima je toku kriminalistička obrada, saopćeno je iz MUP-a RS-a.
15.05.2020. u 16:38
get url
text

U saopćenju se navodi da policijski službenici Uprave za organizovani i teški kriminalitet MUP-a Republike Srpske i Policijske uprave Banja Luka, pod nadzorom Posebnog odjeljenja za suzbijanje korupcije, organizovanog i najtežih oblika privrednog kriminala Tužilaštva RS-a, vrše uviđaj u Dragočaju, gdje je nepoznati izvršilac ili više njih iz vatrenog oružja počinilo krivično djelo teško ubistvo Slaviše Ćuluma.

U saopćenju iz MUP-a RS-a navodi se da je danas u 13.12 sati operativnom dežurstvu Policijske uprave Banja Luka prijavljeno da se na putu, u blizini porodične kuće ubijenog nalazi njegovo izrešetano vozilo.

- Policijski službenici preduzimaju sve zakonom predviđene mjere i radnje s ciljem pronalaska izvršioca navednog krivičnog djela - naglašeno je u saopćenju iz MUP-a RS-a.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.