Predsjednik Srbije

Vučić će, kad detaljno pročita, komentirati dokumente usvojene na Kongresu SDA

Objavljeno: 15.09.2019. u 13:53

On je rekao da mu se čini da je, ipak, "riječ o dokumentu koji je mnogo važniji nego što neki žele da ga predstave i da će se Srbija prema tome ozbiljno odnositi, kao potpisnik Dejtonskog sporazuma"

FOTO: AA

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas, povodom novih programskih dokumenata Stranke demokratske akcije (SDA), da se Srbija zalaže za poštovanje Dejtonskog mirovnog sporazuma i dogovora sva tri naroda koji žive u BiH.

-Svako drugo rešenje bez toga, plašim se, ne bi vodilo u najboljem sjmeru. Ne želim da dajem izjave na prečac, želim da detaljno pročitam ta programska dokumenta SDA. Nismo se miješali ni oko odluke o NATO pa nećemo na prečac ni oko ovoga- rekao je Vučić, prenose srbijanski mediji. 

On je rekao da mu se čini da je, ipak, "riječ o dokumentu koji je mnogo važniji nego što neki žele da ga predstave i da će se Srbija prema tome ozbiljno odnositi, kao potpisnik Dejtonskog sporazuma".

 

Izvor:   Faktor

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Vezani članci

Iz kategorije