open-navfaktor-logo
search
Tragedija
Zagreb: Danas ubio brata pa sebe, a prije šest godina i vlastitu majku
Dva mrtva muška tijela policija je danas poslijepodne pronašla u zagrebačkom naselju Savica. Miroslav G. je ubio brata a potom i sebe skokom s prozora zgrade.
18.09.2020. u 19:57
get url
text
Tragedija u Zagrebu

Zagrebačka policija potvrdila je da su tijela oko 15 sati pronađena u ulici Vladimira Ruždjaka.

- Sumnja se u nasilnu smrt, najvjerojatnije se radi o ubistvu i samoubistvu - kratko je izvijestila policija ne otkrivajući detalje, piše Index.hr.

Više podataka o događaju bit će poznato nakon uviđaja koji vodi zamjenik županijskog državnog tužilaštva u Zagrebu.

Index saznaje, da je muškarac koji je danas ubio brata pa sebe prije šest godina ubio je i svoju majku. On je 2014. godine osuđen je zbog ubistva na šest godina zatvora.

Pušten je na slobodu prošle godine i brat kojeg je ubio mu je bio staratelj, budući da je proglašen neuračunljivim. Sud je dosudio da se vrati živjeti s bratom u stan u kojem je ubio majku.

Miroslav G. je u februaru 2014. godine kuhinjskim nožem nakon prepirke izbo majku šest puta u leđa te još najmanje deset puta po prsima. Majku je ostavio u lokvi krvi. Kariranom dekom joj je prekrio glavu, a dio tijela jaknom.

Zločin je otkriven tek idući dan kada je drugi sin, zabrinut što se ni majka ni brat ne javljaju, došao do porodičnog stana u ulici Vladimira Ruždjaka.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.