open-navfaktor-logo
search
Huligani
Zagrebačka policija spriječila napad molotovljevim koktelima na navijače
Zbog posjedovanja pirotehnike i droge na autocesti A1 prilikom kontrole vozila privedeno pet osoba  
23.11.2019. u 09:28
get url
text

Zagrebačka policija izvijestila je  da je uoči fudbalske utakmice Dinama i Hajduka spriječila mogući napad na kolonu gostujućih navijača molotovljevim koktelima. Osiguravajući prolazak gostujućih navijača prema stadionu policajci su uočili tri osobe koje su stajale uz cestu, a u blizini kojih su pronađeni pripremljeni molotovljevi kokteli.

- Pretpostavlja se da su bili namijenjeni za napad na kolonu gostujućih navijača koja je prolazila prema stadionu Maksimir. Osobe su privedene u službene prostorije na kriminalističko istraživanje - kažu u policiji.

Dodaju da je do večernjih sati u službene prostorije iz zone oko stadiona privedeno 11 osoba zbog alkoholiziranosti. Neotkrivajući detalje policija navodi i da je s naplatne postaje Demerje privedeno više osoba zbog napada na žensku osobu i vozilo, prenosi Hina. 

Zbog posjedovanja pirotehnike i droge na autocesti A1 prilikom kontrole vozila, na području Policijske uprave karlovačke, privedeno je pet osoba na prekršajnu obradu, izvijestila je zagrebačka policija.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.