open-navfaktor-logo
search
Procurio video
Zdravko Mamić zapjevao "Volim te Hajduče otkad znam za sebe"
Zdravko Mamić, bjegunac od hrvatskog pravosuđa, snimljen je kako pjeva navijačke pjesme Hajduka iz Splita.
05.02.2023. u 07:53
get url
text

Na videozapisu koji je procurio u javnost može čuti kako je pjesma koju pjeva s društvom u kojem se našao "Zbog jedne ljubavi", jedna od himni Torcide (navijačka grupa Hajduka).

Zanimljivo je da refren pjesme počinje riječima "Volim te Hajduče, otkad znam za sebe".

Snimak je objavio Dalmatinski portal, a možete ga pogledati OVDJE.

Nije ovo prvi put da Mamić pjeva neku Hajdukovu pjesmu.

Prošlog ljeta je s bratom Zoranom snimljen u Hercegovini kako pjeva pjesmu Vinka Coce "Kada umren umotan u bilo". 

Zdravko Mamić i njegov brat Zoran tada su snimljeni kako u velikom društvu, zagrljeni, uz pršut, pjevaju Hajdukovu himnu.

Mamić je prije dva dana izjavio da se više neće boriti za vlast u Dinamu. Pravomoćno je osuđen zbog izvlačenja novca iz Dinama, a pokušao je preko svojih podanika izbaciti iz kluba člana uprave Krešimira Antolića. No to mu nije uspjelo.

- Napadnuti su najpošteniji ljudi u klubu kao što su Ivana ili Amra, koje su izložene mobingu i maltretiranju. Vidite da predsjednik ne želi sazvati Skupštinu jer bi izgubili. Oni ucjenjuju i reketare. Oni su trenera Jozu Mandića, iznimno uspješnog trenera, reketarili da će mu dati ugovor ako podnese ostavku u Skupštini.

Imam već napisan svoj oproštaj od Dinama na mobitelu nekoliko mjeseci. Ja sam završena priča. Imam pravo na svoj život. Nikakvo fingiranje, nikakva demagogija. Ja sam dao što sam mogao. Sad kad hoću, ne mogu dati što mogu. Neka se oni bore za sebe - rekao je Mamić u Dnevniku Nove TV.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.