Promjena sponzora

Zmaj u ulozi manekena, predstavio dresove za novu sezonu

Objavljeno: 03.07.2019. u 10:37

Za razliku od ranijih sezona, kada je tim iz Sinsheima nosio opremu italijanske kompanije Lotto, u narednoj će španski brend Joma biti tehnički sponzor Hoffenheima

FOTO: TWITTER / Ermin Bičakčić

Transferi su svakog ljeta iznova glavna tema među ljubiteljima najvažnije sporedne stvari na svijetu, no među pasioniranim fanovima fudbalske igre često se zna raspravljati i o novoj sportskoj opremi kojoj će timovi igrati u nadolazećoj sezoni.

Nakon što je Sead Kolašinac učestvovao u snimanju spota koji je Arsenala poslužio kao najava saradnje s Adidasom i predstavljanja novog dresa, njegov reprezentativni kolega Ermin Bičakčić danas je s nekolicinom svojih saigrača predstavio nove dresove Hoffenheima.

Za razliku od ranijih sezona, kada je bundesligaš iz Sinsheima nosio opremu italijanske kompanije Lotto, u narednoj će španski brend Joma biti tehnički sponzor Hoffenheima.

Izvor:   Faktor

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Vezani članci

Iz kategorije