open-navfaktor-logo
search
Vječni klasik
Moda za septembar: Kako nositi svilenu bluzu
Nikada ne izlazi iz mode, ali mnogim damama često zadaje glavobolju jer ju je teško kombinirati sa ostalom odjećom
02.09.2019. u 22:40
get url
text

Ostati moderan i dosljedan trendovima, dok pokušavate osmisliti modne kombinacije koristeći tradicionalne odjevne predmete, ponekad može biti teži posao nego što ste očekivali.

Jedan od najboljih primjera je svilena bluza, koja je vječni klasik i nikada ne izlazi iz mode, ali koja mnogim damama često zadaje glavobolju jer ju je teško kombinirati sa ostalom odjećom.

Ako svilenu bluzu uključujete u modnu kombinaciju, rizikujete da pretjerate i izgledate previše dotjerano za određenu priliku.

Modni stručnjaci savjetuju da se držite jednostavnih modnih komada.

{$galerijaFotografija}

Svilena bluza će se idealno uklopiti sa "washout" farmericama i jednostavnim štiklama. Ovaj outfit sigurno će obilježiti vaš svileni odjevni predmet, ali ga štiklama interesantnog dizajna možete podići na viši nivo.

Svilenu bluzu pastelne boje kombinirajte sa pastelnim pantalonama. Ovaj izgled vrlo je nježan, a savršen je za sve poslovne prilike. Kompletan styling upotpunit ćete aksesoarima smjelijih boja.

Crna kombinacija - svila i koža, pun je pogodak za predstojeću jesenju sezonu.

Ako se igrate materijalima, pokušajte se što manje igrati bojama, kako modna kombinacija ne bi izgledala pretrpano i na ivici kiča.

Savršeno ćete izgledati i u monohromatskoj odjevnoj kombinaciji.

Koristite različite nijanse iste boje i osmislite outfit koji će biti prigodan za različite prilike.

U ovom slučaju, svilena bluza uz pantalone sa visokim strukom, kockasta torba i klasične štikle, učinit će vaš poslovni izgled sofisticiranijim.

Nadalje, ništa bolje neće otkriti originalan modni ukus od svilene bluze jarke boje, šarenih pantalona zanimljivog printa i glomaznih cipela.

bluza17.jpg
1 od 14
left-arrowright-arrow
2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.