open-navfaktor-logo
search
BANJA RESIDENCE
Ne bi ga se postidjele ni evropske metropole: Deling Invest završio novi stambeni objekat
Uspješno je završen jedan od trenutno najboljih stambenih objekata u Bosni i Hercegovini, čija je izgradnja trajala 18 mjeseci. Riječ je o Banja Residence, koji se nalazi u centru Tuzle.
22.12.2023. u 10:29
get url
text
Tuzla
Tuzla

Banja Residence je od samog početka zamišljena kao "zeleni" objekat sa naprednim graditeljskim trendovima. Primjena zelenih terasa i ravnih terasa sa drvećem u velikim saksijama, koji od objekta prave malu zelenu oazu je glavni cilj.

Uspješno je završen jedan od trenutno najboljih stambenih objekata u Bosni i Hercegovini, čija je izgradnja trajala 18 mjeseci. Riječ je o Banja Residence, koji se nalazi u centru Tuzle.

Ova usvojena ideja, rezultirala je i osnovnim materijalom, a to je svijetlo drvo ili drveni dekor u kompaktnoj ploči. Volumeni potkrovlja svjesno su tamni kubusi, koji kao struktura "kuća na kući" pričaju novu priču. I treći elemenat je boja atrija koja je u ovom slučaju "boja sunca" i ona definiše dvorište.

{$galerijaFotografija}

U toku same izgradnje 85% stanova je prodato. Najveći stan se prostire na čak 320 m2, a javnost je zasigurno privukla i informacija da je jedan od penthousea prodat za 1,1 milion KM.

Deling Invest više od jedne decenije niže uspjehe na području tržišta stanogradnje, a za prethodno realizovane projekte su dobili i međunarnodno priznanje na području arhitekture.

{$galerijaFotografija}

- Ideja je bila da tržištu ponudimo projekte koji pripadaju vremenu u kojem živimo, a ne mjestu Tuzli, Sarajevu, već vremenu, 21 stoljeću. Naši kupci, čak 30% njih su ljudi koji žive u inostranstvu i zahvalni su da imaju priliku da u jednako luksuznim projektima mogu živjeti i u BiH - saopćili su iz Deling Investa.

Planovi za budućnost ove kompanije su realizacija započetih projekata u Tuzli i Sarajevu, sa krajnjim ciljem kao i do sada, a to je da opravdaju ukazano povjerenje kupaca, sa prepoznatljivim jedinstvenim pristupom tržištu nekretnina u BiH.

Tuzla2.jpeg
1 od 8
left-arrowright-arrow
2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.