open-navfaktor-logo
search
Online narudžbe
Od sada Korpa i Amko komerc i u Mostaru
Naruči iz Amko komerca već danas putem Korpa aplikacije i očekuj dostavu na kućnu adresu u gradu Mostaru.
09.05.2022. u 09:36
get url
text

Putem Korpa aplikacije namirnice iz vašeg najbližeg marketa Amko komerc od sada možete naručivati online. Svi kupci mogu jednostavno i brzo naručiti željene proizvode, a dostava im stiže na kućnu adresu za manje od sat vremena. Ova usluga je dostupna svim korisnicima na području Sarajeva, a od sada i u Mostaru.

Nekima je odlazak u hipermarket u veću nabavku dobra prilika da uživaju u kupovini i pogledaju nove proizvode na policama, dok je sve više onih koji preferiraju online način kupovine jer time značajno štede svoje vrijeme.

- Digitalne tehnologije i ubrzani način život utjecali su na to da se svakim danom sve veći broj ljudi odlučuje na online kupovinu. Online kupovina je jednostavna, štedi vrijeme i novac, koje nam je danas svima dragocjeno. Prateći te trendove, a u cilju da našim kupcima ponudimo dodatne pogodnosti započeli smo saradnju sa najpopularnijom domaćom platformom Korpa.ba. Od sada naši kupci i u Mostaru mogu jednim klikom poručiti sve što im je potrebno - istakla je Minela Durmo, direktorica marketinga Amko komerca.

Besplatnu Korpa aplikaciju moguće je preuzeti na Google Play Store ili App Store, a za one koji online kupovinu preferiraju putem računara dostupna je i opcija narudžbe putem web stranice

Na  jednostavan način izvršite narudžbu željenih proizvoda iz Amko komerca u samo nekoliko klikova. 

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.