open-navfaktor-logo
search
Kaži na šta mažeš Mazu 
Osvoji sve okuse Maza kremnog namaza
Postoje oni kojima je kremni namaz Maza rezervisan samo za palačinke. Drugi je pak konzumiraju uz tople kifle ili tanko izrezani hljeb, a neki uživaju praviti vafle sa Mazom. I ona grupa koja Mazu jede "bez podloge" samo na kašiku, jednako je popularna.
30.03.2022. u 12:05
get url
text
Maza eurokrem
Maza eurokrem

Složit ćete se kako bi kuhinjska polica sjajno izgledala kada bi bila ispunjena teglicama svih okusa Maza namaza, tamnom, svijetlom, caramel i crunchy. To je najbolji prizor onih, koji uživaju u kvalitetnim i premium proizvodima, koje biraju svakog dana za doručak, međuobrok ili večeru. Želja može postati stvarnost ukoliko date odgovor na vrlo jednostavno pitanje: Na šta najradije mažete kremni namaz Maza? 

Kompanija AC Food koja prozvodi ovaj najpoznatiji domaći brend, odlučila je tri vjerna Maza ljubitelja nagraditi svim okusima Maze i emoji tavom za palačinke. Zabava sa ovim poklonom je zagarantovana. Palačinci u obliku različitih smajlića namazani premium kremnim namazom, pružit će jedinstven doživljaj. 

Zadatak za učešće u igri je i više nego jednostavan. Ukoliko želite okušati sreću, potrebno je posjetite FB profil Maze i da kroz fotografiju pokažete "Na šta mažete Mazu". Autor najkreativnije fotografije bit će nagrađen "smajli" tavom i teglicama svih okusa ovog kremnog namaza. 

Sve detalje o ovoj "slatkoj" kampanji možete pronaći na linku https://www.facebook.com/mazaljesnjaknamaz.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.