open-navfaktor-logo
search
Lutrija BiH
Otvorite vrata sreće: 5. vanredno kolo TV Binga stiže u novogodišnjoj noći
Uzbudljiva novogodišnja noć samo što nije stigla, a sa njom dolazi i nezaboravno 5. vanredno kolo igre TV Bingo.
30.12.2023. u 08:40
get url
text
Lutrija BiH, TV Bingo, novogodišnje vanredno kolo
Lutrija BiH, TV Bingo, novogodišnje vanredno kolo

Uzbudljiva novogodišnja noć samo što nije stigla, a sa njom dolazi i nezaboravno 5. vanredno kolo igre TV Bingo.

Osim redovnih novčanih dobitaka i Jackpota, Lutrija BiH je odlučila razveseliti igrače i dodatnim novčanim dobicima. Upravo to čini novogodišnje izdanje TV Binga nezaboravnim.

Ljubitelji igre TV Bingo u Novogodišnjem vanrednom kolu ove igre imat će mogućnost da osvoje dodatne novčane dobitke: 1 x 15.000,00 KM, 6 dobitaka „Godišnja TV Bingo plata“ od po 12.000,00 KM, te dobitke od 10.000,00 KM, 8.000,00 KM, 6.000,00 KM i 4.000,00 KM.   

Iz Lutrije Bosne i Hercegovine izrazili su entuzijazam povodom vrijednih novčanih dobitaka u novogodišnjoj noći, te pozivaju igrače da okušaju svoju sreću i budu dio ove porodične zabave. 

„Želimo da novogodišnja noć bude više od obične lutrije, te prije svega stvoriti atmosferu zajedništva, radosti i, naravno, zabave. Posebno izdvajamo dobitke Godišnja TV Bingo plata kojom želimo pružiti dugotrajnu radost i sreću dobitnicima. Ovo je samo jedan od načina kako želimo zahvaliti našim vjernim igračima“ – kazali su iz Lutrije Bosne i Hercegovine.

Izvlačenje brojeva Novogodišnjeg TV Binga će se realizovati u nedjelju 31. decembra sa početkom u 20:10 sati, u programu Federalne televizije.

Žuti bingo listići mogu se pronaći na svim uplatno-prodajnim mjestima Lutrije BiH, putem eNovčanika ali i kod ovlaštenih partnera iNovine, Duhanpromet, Hrvatske pošte, Petrol i dr.

Prodaja žutih listića, kao i slanje SMS poruka, trajat će do 17:00 sati na dan iz vlačenja. U igri za dodatni fond dobitaka, igrači mogu učestvovati i slanjem SMS poruka sa serijskim brojem listića, na brojeve telefona 091 412 601 (BH Telecom) i 063 888 71 (HT Eronet).

Kroz  TV BINGO SHOW, prepoznatljivu zabavu za cijelu porodicu koja donosi osmijehe svojim igračima i gledateljima, ali i pune novčanike, vode vas prepoznatljiva lica – Mirela, Hatidža i Hazim.

U toku nezaboravne novogodišnje noći, ekipa Federalne Televizije direktno će se uključiti u emisiju, noseći sa sobom uzbudljivu atmosferu iz glavnog grada. Ova jedinstvena prilika omogućiti će igračima pored malih ekrana da osjete atmosferu  dočeka Nove godine.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.