open-navfaktor-logo
search
Podrška bolesnima
BBI banka donirala novac udruženjima i organizacijama širom BiH
Bosna Bank International (BBI) kao banka koja u temeljima svoje korporativne kulture ima ugrađenu brigu za društvo u kojem posluje novčanim donacijama podržala je rad 11 udruženja i institucija sa područja Bosne i Hercegovine.
14.07.2022. u 10:49
get url
text
BBI banka
BBI banka

Novčane donacije su dobili: Udruženje oboljelih od cerebralne paralize i distrofije BPK Goražde, Udruženje Colibri Sarajevo – za podršku porodicama sa djecom i osobama sa poteškoćama u razvoju, Merhamet-Kupres, JU Centar za djecu i odrasle osobe s posebnim potrebama Zeničko-dobojskog kantona, Udruženje Zmajevo srce Tuzla – za podršku djeci/osobama sa Down sindromom, Udruženje žena Jadar Konjević Polje, Udruženje porodica i prijatelja djece oboljele od leukemije i drugih malignih oboljenja Pipol Tuzla, Udruženje za pomoć i potporu djeci osnovnoškolskog uzrasta Osnovac Travnik, Udruženje oboljelih od malignih oboljenja grada Cazina, Udruženje Samostalan korak Vogošća i Udruženje Roma Amaro Kham-Naše sunce iz Visokog. 

- BBI banka posluje u skladu sa islamskim finansijskim principima što podrazumijeva etički pristup i partnerski odnos prema svakom klijentu. Stoga je briga za najranjivije kategorije u društvu u kojem poslujemo prirodan je slijed naših aktivnosti. Nadamo se da će ove donacije donijeti radost i olakšati rad ovim udruženjima. Zahvalni smo našim klijentima, kako fizičkim, tako i pravnim licima koji  su prepoznali značaj društveno odgovornih projekata i svojom lojalnošću podržavaju naš rad - saopćeno je iz  BBI banke.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.