Domaći trgovački lanac

Amko komerc nastavlja sa širenjem prodajne mreže - otvorene dvije nove Amko trgovine

Domaći trgovački lanac Amko komerc je danas, 24. juna 2022. godine, u prisustvu brojnih kupaca i posjetilaca otvorio dvije nove Amko trgovine u naselju Pofalići.

Amko komerc je svojim sugrađanima otvorio vrata za dobru kupovinu, a domaćim proizvođačima pružio priliku da plasiraju svoje proizvode na police ovog domaćeg lanca trgovina.

Amko komerc je za sve kupce pripremio posebnu akcijsku ponudu, poklone, brojne promocije i degustacije, te tortu dobrodošlice. Novi supermarketi kupcima nude mogućnost da na jednom mjestu obave ugodnu kupovinu, te da ostvare kupovinu po posebnim akcijskim cijenama.

- Kompanija Amko komerc nastavlja sa strategijom lokalnog širenja koja u fokusu ima kupce, ali i brigu o zaposlenima, održivom razvoju i zajednici u kojoj posluje. Otvaranjem novih poslovnica nastavljamo sa realizacijom strategije širenja prodajne mreže. Drago mi je što mogu da najavim da ćemo u narednm periodu otvarati nove poslovnice, te time doprinjeti zaposlenju novih radnika - kazala je Minela Durmo, direktor marketinga Amko komerca.

 

Vezani tekstovi
Više iz kategorije
Početna Najnovije Najčitanije Pretraga