open-navfaktor-logo
search
HIT SNSD-a
Đukin: Ako hoćete da jedete sljedeće godine, glasajte za Dodika i Cvijanović!
Na predizbornom skupu Saveza nezavisnih socijaldemokrata (SNSD), Danijela Đukin poručila je prisutnima: "Ako hoćete da jedete sljedeće godine, glasajte za Dodika i Cvijanović!
11.09.2022. u 14:47
get url
text
Danijela Đukin SNSD
Danijela Đukin SNSD

Na jednom od predizbornih skupova i tribina SNSD-a u Bijeljini doktorica i vijećnica Đukin je bila vrlo jasna i konkretna, prisutnima je poručila da ih čeka bijeda, siromaštvo i glad ukoliko ne glasaju za Milorada Dodika i Željku Cvijanović.

- Vidim ja ove moje kolege izlaze jedan po jedan, pričaju, ubiše se oni o zdravstvu, o ovome-onome, a vi malo šuškate jer su tanjiri na stolu, valja jest. E ovako, vidiš kako od jednom svi su ušutili. Da ja ne bih dužila, da biste vi mogli da večerate, pa da se družimo poslije toga i da bi mogli da jedete svih idućih godina i hranite svoje porodice, molim vas 2. oktobra glasamo za Milorada Dodika kao predsjdnika Republike Srpske i gospođu Željku Cvijanović kao člana Predsjedništva u BiH - poručila je Đukin. 

Đukin je inače doktorica, direktorica Doma zdravlja u Bijeljini i vijećnica SNSD-a, a za sebe voli reći da je "uvijek malo drugačija", što je pokazala na još jednom okupljanju. Naime, tada je umjesto govora, prisutnima recitovala "Recitaciju Dodiku".

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.