Pristao na razgovor

Halilhodžić: Spreman sam pomoći, čekam Zeljkovića

FOTO: Igor Kralj/PIXSELL

Vahid Halilhodžić, iskusni bosanskohercegovački trener, spreman je pomoći fudbalskoj reprezentaciji Bosne i Hercegovine.

Halilhodžić je trenutno bez angažmana, a u razgovoru za Sportske.ba rekao je da ga boli sve što se dešava oko reprezentacije.

- To je moja država i nije mi svejedno. Loše je ako se mučimo s Luksemburgom i Lihtenštajnom. Bolno je kada nas pobijedi Luksemburg. Nije mi svejedno. Strašno me pogodio poraz - poručio je Vaha.

Na pitanje da li će sjesti za sto sa predsjednikom Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine (FSBiH) Vicom Zeljkovićem, 70-godišnji strateg je odgovorio:

- Bili smo mi već u Dohi. Razgovarali smo. Pozvao me da dođem u Savez.

Dodao je da je spreman razgovarati i pomoći.

- Ja sam spreman razgovarati. Spreman sam pomoći. Dolazim u Makarsku 17. ovog mjeseca, a od 20. septembra sam u Dubrovniku. Razgovarat ćemo. Želim reći sve što mislim i da čujem šta oni kažu. Kako vide izlaz. Nije nikako dobro. Nemojte pisati da sam mađioničar i da se sve može promijeniti preko noći. Ne može! Razgovarat ću sa Zeljkovićem, vidjet ću šta razmišljaju. Spreman sam pomoći svojoj reprezentaciji - izjavio je Halilhodžić za Sportske.ba.

Vezani tekstovi
Više iz kategorije
Početna Najnovije Najčitanije Pretraga