open-navfaktor-logo
search
Tuzla City
Husić najavio razgovor sa Husejinovićem, slijede pregovori za transfer Muminovića
Prvi čovjek Tuzla CItyja Azmir Husić najavio je razgovore sa Husejinovićem
15.06.2019. u 14:25
get url
text

Said Husejinović danas je napustio Slobodu, ali čini se da će ovaj igrač ostati u gradu soli. Tačnije u Tuzla Cityju, čiji dres bi mogao nositi iduće sezone.

Prvi čovjek Tuzla CItyja Azmir Husić najavio je razgovore sa Husejinovićem.

- To je naš komšija, naš Tuzlak. Imamo dobre odnose s njim. On ima ugovor sa Slobodom do kraja mjeseca. Rekao mi je da ćemo sjesti, ako ne ostane u Slobodi. Nisam znao da je već danas završio s njima. Možda večeras sjednemo na piće - rekao je Husić za Scsport.ba.

Iz Slobode je u Tuzla City prešao i Adis Hadžanović. Još veće iznenađenje je dolazak mladog čuvara mreže Azira Muminovića. On je potpisao predugovor sa Cityjem i ekipi će se pridružiti u februaru, kada mu istekne ugovor sa Slobodom.

Međutim, to bi se moglo dogoditi i ranije, pod uvjetom da Sloboda i Tuzla City postignu dogovor. Navodno je klub sa Tušnja zadovoljan i sa 50.000 KM.

- Imali smo kontakt sa Slobodom da sjednemo i to riješimo. Vjerujte ni o kakvim ciframa nismo govorili. Radimo na tome da obje strane budu zadovoljne. Za sada potpisan je predugovor i on je naš igrač od februara od naredne godine i zadovoljni smo što smo uspjeli u tome - dodao je Husić.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.