open-navfaktor-logo
search
Bez pojašnjenja
Prodaja "passata" gradonačelnice Sarajeva: Javno otvaranje ponuda pomjereno za petak
Javno otvaranje ponuda za prodaju službenih automobila, među kojima je i "passat" kojeg je gradonačelnica Benjamina Karić najavila prodati početkom svog mandata, umjesto danas bit će obavljeno u petak, saopćeno je iz Grada Sarajevo.
26.07.2021. u 12:05
get url
text

- Javno otvaranje ponuda, uz prisustvo zainteresiranih fizičkih lica, odnosno ovlaštenih predstavnika pravnih lica koja su dostavila ponude, održat će se dana 30.7.2021. godine u 10 sati u maloj sali Gradskog vijeća Grada Sarajeva, ulica Hamdije Kreševljakovića broj 3 - navodi se u saopćenju. 

VEZANI TEKST - Gradonačelnica Sarajeva napokon prodaje "passata", evo koliko košta i kako ga možete kupiti

Iz Gradske uprave nije pojašnjeno zbog čega je došlo do izmjene termina javnog otvaranja ponuda, ali prema nezvaničnim informacijama, čeka se da pristignu sve ponude koje su poslane poštom. 

Početna cijena "passata" koji su koristili aktuelna gradonačelnica, ali i bivši gradonačelnik Abdulah Skaka, izosi 40.178,68 KM

Osim luksuznog "passata", Grad Sarajevo na prodaju je stavio još tri starija automobila iz svog voznog parka sa dosta nižom cijenom.

Početna cijena "škode octavie" stare 16 godine iznosit će 4.075 KM, dok će početna cijena za automobil iste marke star 14 godina biti 2.225 KM.

Četvrti automobil, također "škoda octavia" koji je star 12 godina, koštat će 5.482 KM.

Krajnji rok za dostavljanje ponuda je jutros do devet sati.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.