open-navfaktor-logo
search
Hrvatska
HDZ-ov načelnik udarao vlasnicu kafića, pojavili se i snimci
Vlasnica ugostiteljskog objekta u Severinu kod Bjelovara u Hrvatskoj optužila je HDZ-ovog načelnika Žarka Žgelu da ju je pijan napao ispred njenog kafića u nedjelju navečer, a sada su se pojavili i snimci napada, prenose hrvatski mediji.
12.07.2023. u 18:50
get url
text
Žarko Žgela napada vlasnicu kafića
Žarko Žgela napada vlasnicu kafića

Vlasnica kafića Iva Milka Kramarić (28) kazala je da postoje snimke s nadzornih kamera na kojima se, kako je naglasila, izuzetno jasno vidi kako je aktuelni načelnik Općine Severin napada i šamara, piše Index.hr.

- O svemu je upoznata policija kojoj upravo u srijedu predajem sve snimke. Želim sve to podijeliti s vašim čitateljima jer više nije normalno što načelnik Žgela radi meni i djelatnicama mog kafića - kazala je za Bjelovar live.

U međuvremenu su se pojavile i snimke s nadzornih kamera koje je pominjala. Kako prenose mediji, na njima se jasno vidi kako HDZ-ov načelnik prilazi ženi i udara joj dva šamara koja djeluju prilično snažno.

Index. navodi da tek nakon drugog šamara jedan od muškaraca prima ruku HDZ-ovog načelnika Žgele, no on izvlači ruku i nekoliko sekundi kasnije ponovno kreće na vlasnicu kafića. Ona se odmiče, a on je prima za vrat i rukom je još jednom udara u glavu. Potom je gura i oboje izlaze iz kadra.

Tu je i navodno druga snimka na kojoj se vidi da je HDZ-ov načelnik nastavio udarati vlasnicu u glavu, i najmanje je jednom udara šakom u glavu s leđa.

Tek tada se žena uspijeva izmaknuti, no HDZ-ovac ju još jednom pokušava udariti u glavu.

Iz Policijske uprave bjelovarsko-bilogorske su potvrdili da su postupali u Severinu te navode da je kriminalističko istraživanje u toku.

- 9. jula 2023. godine postupali smo u Severinu te su kriminalističkim istraživanjem za sada utvrđeni identiteti nekoliko počinitelja narušavanja javnog reda i mira, dok se i dalje provodi kriminalističko istraživanje kako bi se utvrdili svi sudionici navedenog događaja. Po završetku kriminalističkog istraživanja i zaprimanja bolničkih prijava i kvalifikacija povreda slijedi odgovarajući pismeni izvještaj nadležnom sudu - naveli su iz policije.

HDZ-ov načelnik nije uhapšen. Novinari su ga kontaktirali telefonskim putem, a on je samo rekao da nema komentara.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.