open-navfaktor-logo
search
Pokazala obdukcija
Hrvatska policija objavila kako su umrli muškarac i žena pronađeni u blizini granice sa BiH
Obdukcijom leševa dvoje mještana Crnog Potoka kod Topuskog, u utorak pronađenih u dvorištu porodične kuće, utvrđeno je da nisu žrtve zločina. 
16.03.2022. u 16:09
get url
text

Utvrđeno je da je 69-godišnjak preminuo od moždanog udara, a 72-godišnjakinja usljed pada sa stepeništa kuće, najvjerovatnije dok mu je pokušavala pomoći.

Sisačko-moslavačka policija u srijedu je saopćila da je na Odjelu patologije sisačke Opće bolnice "Dr. Ivo Pedišić", utvrđeno kako je 69-godišnjak iz Crnog Potoka umro od posljedica moždanog udara, dok je 72-godišnjakinja preminula uslijed pada sa stepeništa kuće, javlja Hina.

Prema pisanju hrvatskih medija, tijela Ljubana P. (69) i Đurđe M. (73), koji su navodno zajedno živjeli desetak godina, pronašao je komšija te je pozvao policiju.

Muškarac je ležao u vrtu, ispod glave je imao jastuk i deku, a tijelo žene je bilo kod stepeništa koje vodi u kuću.

Jutarnji list navodi da je muškarcu pozlilo u vrtu te da mu je žena donijela jastuk i deku. Sa stepenica je, zaključuju, pala i poginula kada je otišla u kuću po još nešto, dok je muškarac preminuo u dvorištu.

Iz Sisačko-moslavačke policije jučer su saopćili da su tijela dvije osobe pronađena u mjestu Crni Potok na području Topuskog, ali više detalja nije bilo dostupno.

Zbog blizine granice sa BiH spekuliralo se da se možda radi o migrantima, ali su te glasine brzo demantirane. 

 

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.