open-navfaktor-logo
search
Sve više migranata
Hrvatski suverenisti traže: Na granicu sa BiH i Srbijom poslati vojsku i staviti žicu
Klub zastupnika Hrvatskih suverenista smatra da Hrvatska, zbog sve većeg priliv ilegalnih migranata i sve češćih incidenata, kako bi zaštitila svoje, a ujedno i granice Evrospke unije, mora pod hitno na granice s BiH i Srbijom poslati vojsku, ali i krenuti postavljati zaštitne žice.
21.09.2023. u 21:16
get url
text

Iz saborskog Kluba Hrvatskih suverenista danas su naveli da je, s obzirom na sve veći priliv ilegalnih migranata u Republiku Hrvatsku, što rezultira i sve češćim incidentima, krajnje vrijeme da se povuku radikalni potezi kako bi se zaštitile hrvatske granice, ali i sama sigurnost hrvatskih građana u pograničnim područjima, piše Jutarnji list.

Upozoravaju da najnoviji incident s ilegalnim migrantima i njihovim pucanjem po hrvatskoj policiji, samo pokazuje da se bez radikalnih mjera problem ilegalnih migranata neće riješiti ili bar umanjiti.

- Hrvatska mora kako bi zaštitila svoje granice, ujedno i vanjske granice Evropske unije pod hitno na granice s BiH i Srbijom poslati vojsku, ali i krenuti postavljati zaštitne žice, jer je to očigledno jedini način zaštite od sve učestalijih upada migranata na hrvatsku teritoriju - navode Hrvatski suverenisti.

 

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.