open-navfaktor-logo
search
Fašizam u Srbiji
Policajc iz Srbije se oglasio, u Priboju uz "Oj Sjenice nova Srebrenice" slavili su rođenje njegovog sina
Pripadnici Policijske uprave Priboj u Srbiji uz fašističke pjesme i veličanje genocida i drugih ratnih zločina, što se vidi i čuje na snimku koji je šokirao javnost, slavili su rođenje sina kolege Dragana Zekovića.
03.01.2022. u 08:58
get url
text

Nakon što su mediji objavili snimak, Zeković se oglasio na društvenim mrežama. 

 

VEZANI TEKST - Policajci u Priboju Novu godinu slavili uz "Oj Pazaru novi Vukovaru, oj Sjenice nova Srebrenice"

Na snimku na novi genocid nad Bošnjacima pozivaju starješine te bivši i sadašnji pripadnici Granične policije Srbije i pripadnici Policijske uprave Priboj, objavili su ranije sandžački mediji. 

Na degutantom snimku na novi genocid nad Bošnjacima pozivaju Vidosav Avramović, zamjenik načelnika Regionalnog centra granične policije prema Crnoj Gori, Marko Žujić oficir u Policijskoj upravi Priboj, Milojica Bjelović Mime nekadašnji pomoćnik komandira, a sada šef smjene u Regionalnom centru granične policije, Marko Klisura penzionisani komandir u policijskom odjeljenju Sastavci, policajci Goran Šalipur, Vladan Janjušević, Dragan Zeković i još nekoliko pripadnika Policijske uprave u Priboju.

VEZANI TEKST - Ćorović: Vučić laže da su Bošnjaci ravnopravni u Srbiji, posjeta Sandžaku bila je bahata demonstracija moći

- Za sada niko od nadležnih nije reagovao na ovakav način proslave, pa se čini da im veličanje genocida i pozivanje na nove zločine nije smetalo. Podsjećamo da je Priboj multinacionalna sredina, da su tokom posljednjih ratnih dešavanja nad Bošnjacima ove sandžačke općine – civilima počinjeni strašni zločini za koje još uvijek niko nije odgovarao - objavio je ranije Sandzakpress.

Zvanične institucije Srbije, u prvom redu Ministarstvo unutrašnjih poslova, šute o ovom događaju. 

 

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.