open-navfaktor-logo
search
Kreću kvalifikacije
Bh. fudbaleri u Finskoj: Selektor kadetske reprezentacije ne krije cilj
Grupa nije naivna, protivnici su kvalitetni, ali mi vjerujemo da možemo ostvariti naš cilj i uspješno završiti prvi kvalifikacioni krug, rekao je Mulaosmanović
24.09.2019. u 14:35
get url
text

Kadetski reprezentativci su u Finskom gradu Turkuu danas odradili posljednji trening pred sutrašnji kvalifikacioni meč sa Moldavijom.

V. d. selektora Adin Mulaosmanović ističe da je ekipa spremna.

- U pripremnom periodu smo odradili sve što smo planirali. Svi igrači su trenirali maksimalno i jedva čekaju početak turnira. Jučer nam se priključio Luka Božičković i sad smo kompletni. Sutra nas očekuje meč sa Moldavijom. Poznajemo protivnika, gledali smo njihove utakmice. Vjerujem da ćemo odigrati kvalitetan meč i doći do tri boda - rekao je Mulaosmanović pa dodao:

- Naš cilj je plasman u Elitni krug kvalifikacija i tako ćemo se postaviti od starta. Grupa nije naivna, protivnici su kvalitetni, ali mi vjerujemo da možemo ostvariti naš cilj i uspješno završiti prvi kvalifikacioni krug.

Susret U-17 selekcija Bosna i Hercegovina - Moldavija na programu je sutra u 12 sati na stadionu Keskusliikuntapuisto Kaarina.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.