Kampanja Plavih

Bivši fudbaleri Željezničara produžili članstvo u Zvorničkoj 27

Objavljeno: 17.07.2019. u 12:25

Riad Bajić i Amir Hadžiahmetović, koji će od ove sezone ponovo igrati zajedno u dresu turskog Konyaspora, obnovili su svoje članstvo u najtrofejnijem bh. klubu

Amir Hadžiahmetović i Riad Bajić

FOTO: FACEBOOK

Bivši fudbaleri Željezničara Riad Bajić i Amir Hadžiahmetović, koji će od ove sezone ponovo igrati zajedno u dresu turskog Konyaspora, obnovili su svoje članstvo u najtrofejnijem bosanskohercegovačkom klubu.

Nakon što je jučer kapiten Zmajeva Edin Džeko "produžio vjernost" Plavima, danas su to učinila i ova dvojica fudbalera koji su također ponikli u redovima kluba iz Zvorničke 27.

Prvu utakmicu u novoj sezoni PLBiH Plavi igraju u subotu protiv Borca od 20.30 sati, a u toku je kampanja Plavih kojom bi privukli što veći broj navijača da produže svoje članstvo u klubu.

Prije dva dana članovi kluba s Grbavice postali su i fudbaleri istanbulskog Bašakšehira Robinho i Arda Turan, dok je njihov klupski kolega Edin Višća produžio članstvo s klubom čiji je dres nosio prije osam godina.

Izvor:   Faktor

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Vezani članci

Iz kategorije