Podlegli pritisku

Burno u svlačionici Crne Gore: Nećete me natjerati da igram protiv Kosova

Objavljeno: 07.06.2019. u 21:08

Izgledno je da je svu trojicu otpisao predsjednik Saveza Dejan Savićević

Ivanić je po svemu sudeći završio reprezentativnu epizodu

Utakmica 3. kola Grupe A kvalifikacija za Evropsko prvenstvo između Crne Gore i Kosova koja se igra u Podgorici podigla je mnogo prašine.

Beogradski stručnjak Ljubiša Tumbaković odbio je sjediti na klupi Crnogoraca, a Mirko Ivanić i Filip Stojković, crnogorski reprezentativci i igrači Crvene zvezde, nisu željeli igrati ovaj meč.

Izgledno je da je svu trojicu otpisao predsjednik Saveza Dejan Savićević.

- Ako ne prihvate da ne igram protiv Kosova, onda sam spreman više nikad ne zaigrati za reprezentaciju. Neću igrati protiv njih, makar više nikad ne igrao za Crnu Goru - rekao je Ivanić, koji je rođen u Srbiji, piše Telegraf.

Ivanić je bio inicijator ideje da Savez njega, Stojkovića i još trojicu igrača uz selektora Tumbakovića poštedi meča protiv Kosova, no Savićević to nije prihvatio i sada su vjerovatno svi otpisani.

Pritisak na igrače je bio strašan, kao i na selektora, a Ivanić i Stojković odbili su igrati. Adama Marušića, Marka Simića i Vukana Savićević također su pritiskali iz Srbije da ne igraju protiv Kosova, no oni su se našli u kadru.

Izvor:   Faktor

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Vezani članci

Iz kategorije