- Sve autobuske linije saobraćat će redovno, prema registrovanim redovima vožnje, a prodaja autobuskih karata vršit će se kod voznog osoblja u autobusima. Naime, zbog požara koji je danas izbio na objektu koji se nalazi na dolaznim peronima, šalterska prodaja karata trenutno nije aktivna. Putnici koji imaju autobusku kartu kupljenu online putem web stranice Centrotransa, a žele putovati, potrebno je da sa sobom imaju kartu u elektronskom formatu, odnosno potvrdu o kupovini karte koja im je nakon uspješno izvršene kupovine pristigla na mail kako bi je dali na uvid voznom osoblju - naveli su iz Centrotransa.

Također navode da svi putnici koji planiraju putovanje autobusku kartu mogu kupiti online putem web stranice kompanije Centrotrans.

- Šalter sala Autobuske stanice za prodaju/kupovinu karata zbog navedenog zatvorena je do okončanja istražnih radnji i saniranja nastale štete. O početku rada šalter sale na Autobuskoj stanici putnici će biti blagovremeno obaviješteni - naveli su iz Centrotransa.