open-navfaktor-logo
search
Nadal odustao
Džumhur će odmjeriti snage s novim brojem jedan sa ATP liste
Odustajanje Rafaela Nadala od nastupa u Parizu  će Đokoviću, bez obzira na ishod meča sa Džumhurom, biti dovoljno da izbije na prvom mjesto ATP ranking-listi
31.10.2018. u 18:23
get url
text

Ma kako završio sutrašnji duel između Novaka Đokovića i Damira Džumhura u osmini finala ATP Mastersa u Parizu, najbolji bh. teniser će nakon meča moći reći da je odmjerio snage s najboljim na svijetu.

Naime, odustajanje Rafaela Nadala od nastupa u Parizu, Španca će koštati gubitka 170 bodova, što će Đokoviću bez obzira na ishod meča sa Džumhurom biti dovoljno da od ponedjeljak bude novi broj jedan na ATP ranking listi.

Nadal je zbog bolova u koljenima bio primoran da odustane od duel sa Fernadom Verdascom.

Novi broj jedan na ATP listi apsolutni je favorit u meču sa Džumhuroom. Prema kladionici MOZZART kvota na pobjedu Đokovića iznosi 1.02, dok je na trijumf Džumhura ponuđena kvota 11.00.

MOZZART je ponudio još niz opklada za ovaj susret, a izdvaja se opcija Ukupo gemova meč. Koeficijent na opciju da će biti manje od 17.5 gemova iznosi 2.55, dok kvota na opciju da će biti više od 17.5 gemova iznosi 1.45. Pogledajte kompletnu ponudu za ovaj meč.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.