open-navfaktor-logo
search
Trgovački događaj
FMCG Retail Summit: Vidimo se sutra!
U Sarajevu se 14. marta 2023. u hotelu Hills po deveti put održava FMCG Retail Summit. Konferencija koja okuplja vodeće stručnjake iz BiH, regija, ali i svijeta, centralni je trgovački događaj u BiH.
13.03.2023. u 12:59
get url
text
Retail Summit

Programski dio podijeljen je u četiri bloka, a izvrsni govornici  upoznat će nas o stanju u retailu iz različitih uglova, informirati o nadolazećim trendovima, ali i o inovacijama koje će olakšati poslovanje i unaprijediti poslovanje.

Ove godine posebna fokus će biti na temi ljudskih resursa, načinima motiviranja i zadržavanja stručne radne snage, posebno u vremenu, u kojem svjedočimo velikim migracijama stanovništva prema regiji i Evropskoj uniji.

Ne smijemo izostaviti da će se u sklopu programskog dijela održati i dva panela, sa vodećim trgovcima u BiH, ali i drugi sa najvećim proizvođačima toplih napitaka u BiH.

Na Summitu će biti proglašen i dobitnik priznanja za Doprinos razvoju FMCG industrije za 2022, kao i najbolji Category manageri i Naši heroji.

Podsjetimo zašto su konferencije važne: kao prvo networking - posao se najbolje razvija uz razmjene iskustava s drugim sudionicima iz sektora u kojem poslujete; govornici koji se nemaju priliku čuti svaki dan; kvalitetan sadržaj, koji tematski objedinjuje sve perspektive unutar industrije, i mogućnost za poslušati šta to imaju reći trgovci, proizvođači, istraživačke agencije, te saznati priče iz prve ruke. Konferencijski prostor podsjetit će vas zašto je to iskustvo u 21. stoljeću nezamjenjivo te koliko je bitna atmosfera i druženje s kolegama. 

9. FMCG RETAIL SUMMIT je nezaobilazno mjesto na kojem imate priliku povezati se sa mnoštvom uspješnih profesionalaca i uveliko doprinijeti rastu i razvoju vaše kompanije.

Generalni  pokrovitelj: Ovnak i Ziaja

Zlatni sponzori: Monri payments, Nelt, PepsiCo

Oficijelno vozilo: AC Blok - Peugeot 

Retail partneri: Bingo, Konzum, dm drogerie markt Bosna i Hercegovina, INA i Energopetrol, Mercator

Veliki sponzor: Grand Kafa Black’n’Easy, Franck, Mliječna industrija 99, Info Studio

Prijatelji projekta: Dr. Oetker, Jeruzalem Ormož, Podravka, Hercegovina Produkt, Meggle, POLI, Mlinar BiH, NSoft, Mastercard, Argeta, AENO Bosna i Hercegovina, GRAWE osiguranje Sarajevo, Menprom, Mak Zara, Sara voda, ODM Collections, Nostro, NLB Banka Sarajevo, Vitaminka, Richard, Bariba.

Medijski pokrovitelji: Akta, Dnevni avaz, Azra, Pink BH, Nova BH, ATV, Business magazine, Ladies in, Zdravi portal, RTV USK, InStore magazine, Urban magazin, O-više od klika, Dnevni list, O kanal, Faktor, Dobar dan, RSG radio, Furaj.ba, Hayat, UNA, FBL, Poduzetnice, Led media, Total Media, Max media, Nova Oprema, Metromedia.

Vidimo se sutra!

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.