open-navfaktor-logo
search
Veliki interes
FS Austrije objavio broj prodatih ulaznica za duel sa Zmajevima
Da za utakmicu na bečkom stadionu "Ernst Happel" vlada izuzetno veliki interes potvrdio je i Fudbalski savez Austrije
31.10.2018. u 14:45
get url
text

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovinu posljednju utakmicu grupne faze Lige nacija igra 15. novembra na gostovanju kod Austrije.

Izabranici Roberta Prosinečkog u tri dosadašanja meča u novoformiranom takmičenju osvojili su maksimalnih devet bodova, a remi ili minimalan poraz uz postignut pogodak našem će timu osigurati prvo mjesto u grupi B3.

Da za utakmicu na bečkom stadionu "Ernst Happel" vlada izuzetno veliki interes potvrdio je i Fudbalski savez Austrije. Naime, prema zvaničnim informacijama koje je ÖFB objavio na svom Twitter profilu do sada je prodato više od 30.000 ulaznica za duel Austrije i Bosne i Hercegovine na najvećem austrijskom stadionu kapaciteta 50.865 sjedećih mjesta.

Iako je N/FSBiH za gostovanje u Beču dobio 2.702 ulaznica, jasno je da će Zmajevi u Beču imati mnogo veću podršku u austrijskoj prijestolnici, pogotovo ako se zna da je u posljednjem prijateljskom susretu dvije selekcije, odigranom u Beču 31. marata 2015. godine (1:1), naše najbolje fudbalere bodrilo sigurno 15.000 navijača BiH.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.